A-stall herrer – del 3

A-stall herrer – del 3

En liten pause siden sist, men her er altså del 3 av presentasjonen av A-lagsstallen i 2024. Plassene 13 – 16.

Øverst til venstre: Henrik Høyer (23). Trofast NIF-gutt som har vært med på hele opprykksreisen, som gikk direkte fra 8. divisjon til 4. divisjon. De siste årene har han vært utenlandsstudent og gått glipp av vårsesongene, men i år blir han med allerede fra seriestart. Solid og allsidig spiller med veldig gode basisferdigheter.

Øverst til høyre: Thomas Raundalen (19). Vår største mann. Thomas debuterte tidlig på A-laget til NIF og har steg for steg blitt en veldig solid midtstopper. I år kommer’n til å heade inn sine første scoringer.

Nederst til venstre: Hauk Kramer Tunby (23). Kom hjem fra utenlandsopphold før jul og er klar for 2024. Klokt hode og kvikke og løpsvillige bein har gjort Hauk til en viktig spiller i forsvarsrekka de siste årene. Som alle de øvrige spillerne på bildet. 100 prosent flaska opp i NIF.

Nederst til høyre: Julius Fusdahl (23). En kvikk, iherdig og veldig god spiller som i disse dager jogger gatelangs i tillegg til å delta på lagstreningene, for å finne tilbake til gamle takter etter et lengre fotballopphold.