Aurora er NIFs nye Tine-sjef!

Aurora er NIFs nye Tine-sjef!

Aurora Haug Jelstad

Årets Tine fotballskole arrangeres i perioden mandag 24. – fredag 28. juni. Og i teksten under kan du lese mer om både fotballskolen og Aurora.

Tine fotballskole i Nesskogen arrangeres den første uka i skoleferien. Det betyr at Aurora blåser den i gang mandag 24. juni og avslutter den fredag 28. juni 2024.

Formell invitasjon med informasjon og lenke til påmelding legges ut om ikke lenge. Invitasjonen vil publiseres på hjemmesiden vår og på sosiale medier. I tillegg vil den bli sendt ut per e-post til alle medlemmene våre som er født i 2011-2017.

Dere husker kanskje at vi takket av Marthe Andersskog for lang og tro tjeneste som Tine-sjef etter fjorårets fotballskole? Da er det hyggelig å kunne fortelle at hun erstattes av Aurora Haug Jelstad (26). Aurora er ekte Nesbrygga-jente og spilte i NIF fra hun var liten og et godt stykke ut i ungdomsfotballen. Siden har hun (stort sett) spilt for Teie, og er nå en sentral spiller på NIF og Teies felles damelag.

Aurora er humørfyllt og omsorgsfull, og hun elsker fotball. En perfekt kombinasjon i rollen som øverste Tine-leder. Vi er veldig fornøyd med at Aurora takket ja til jobben!