Folksom Færdercup

Folksom er tittelsponsor for Folksom Færdercup

Folksom Færdercup

Folksom er tittelsponsor for Folksom Færdercup

Også i 2024 blir det Folksom Færdercup! Hold av datoene 7. – 8. september! Folksom Færdercup ble første gang arrangert i 2018, deretter i 2019 og med stor suksess begge årene. Etter noen år med opphold på grunn av korona, ble det i fjor endelig arrangert fotballcup igjen.

Dette sa Christina Moen, Sven-Erik Kristiansen fra Nøtterøy fotball og Pål Egeland fra Folksom om cupen i fjor:

– Vi har jobbet med dette siden i høst, og gleder oss veldig til endelig å få arrangere Folksom Færdercup igjen, forteller Christina Moen, sponsoransvarlig for Folksom Færdercup.

Folksom Færdercup er en fotballturnering som arrangeres på Nøtterøy i begynnelsen av september. Cupen er gratis for alle å delta på og er åpen for aldersgruppene 6 -12 år.

– I skrivende stund har vi passert 100 påmeldte lag, og vi venter at det kommer omtrent 1000 barn (150 lag) på denne cupen, sier cupansvarlig, Sven-Erik Kristiansen.

-Vi er opptatt av å være en aktiv medspiller for lokale klubber, foreninger og arrangementer som bidrar positivt til lokalsamfunnet. Vårt store mål er å skape nok en god opplevelse for de yngste barna. I tillegg til våre lokale venner, kan vi ønske lag som Kvik Halden, Strømsgodset, Stoppen, Lyn, Hønefoss, Kongsberg, Kambo IL og mange flere velkommen til oss. Mange gutteklasser begynner å bli fulltegnet, men på jentesiden har vi fortsatt plass til flere. Premier og fint vær er bestilt, så nå gleder vi oss, fortsetter Kristiansen.

-Folksom Færdercup er en skikkelig feelgood cup med en flott mulighet til å bygge vennskap og skape gode minner, både på og utenfor banen. Vi er stolte over å være tittelsponsor og gleder oss til folkefest i september, sier Pål Egeland, Administrerende Direktør i Folksom.