A-stallen for herrer tar form – del 1

A-stallen for herrer tar form – del 1

Med noen dagers mellomrom skal vi presentere årets A-stall i herrefotballen. Det er noen endringer fra i fjor – sånn vil det alltid være – men vi tror at årets spillergruppe har det som skal til for å skape et trivselsmiljø. Og lykkes man med det, er sjansen god for å skape gode resultater.

Laget har en ambisjon om å trene tre ganger i uka, og så langt har det sett bra ut. Vi er mange på trening. Også de dagene været ikke er helt på vår side.

Og her er altså de fire første ut:

Vi begynner øverst til venstre. Thomas Berglund (23) har i sum mange sesonger i Nøtterøy. Han spilte hos oss gjennom årene i ungdomsfotballen, og kom tilbake igjen som seniorspiller for tre år siden. Thomas er selve definisjonen på en boks-til-boks-spiller, og ble tatt ut på årets lag i Tønsbergs blad i 2022. Treningsvillig, løpsvillig og målfarlig.

Øverst til høyre ser dere en nykommer som det blir helt supert å få inn i gruppa. Trym Thodesen (24) har flyttet hjem etter studier i Kristiansand, og er nå klar for både NIF og 4. divisjon i Vestfold. Dere som løser sesongkort i Nesskogen (som gir gratis kaffe og vaffel på alle hjemmekamper), vil få se en energisk kantspiller som er god 1v1 begge veier og som helt sikkert vil finne veien til nettmaskene både titt og ofte. Og som bidragsyter til en god garderobekultur er denne karen uovertruffen.

Nederst til venstre ser dere Martin Fjeld (20) som signerer for en retur til NIF etter å ha tilbragt ett år i forsvaret – og med gjestespill i Trøndelag. Martin er tidligere TV-kjendis, men nå har fansen fra den gangen blitt såpass gamle at han får gå i fred på fotballbanen. Martin har bakgrunn som back og sentral midtbanespiller. Han har gode basisferdigheter, skarp fotballforståelse og veldig tydelig tilstedeværelse.

Nederst til høyre ser dere en av de yngste i årets spillerstall. Vetle Tragethon Hejdenberg (16) er førsteårs junior, men har allerede rukket å bli en veldig god fotballspiller. Vetle kan spille (nesten) hvor som helst på banen. Han er svært treningsvillig, har skarpe tekniske ferdigheter og er ikke redd for å skyte brystkassa fram når det drar seg til i kamp.