A-stallen tar form – del 2

A-stallen tar form – del 2

Vi fortsetter presentasjonen av A-stallen for herrer i sesongen 2024. Hils på Henrik, Aleksander, Ole, Lalo, Oscar og Jakob.

Seks nye navn å presentere. Dette er:

Øverst til venstre har vi Henrik Maslø Dunsby (23), som nå har kommet tilbake i manesjen etter en liten studiepause. Henrik er en klok, iherdig og disiplinert spiller med gode ferdigheter. Han kommer til å løfte kvaliteten på spillergruppa både på trening og i kamp.

Øverst i midten sitter Aleksander Hoen (17). Han debuterte på a-laget i fjor, og tok syvmilssteg i løpet av sesongen. Aleksander er en generalist, og kan bekle flere posisjoner.

Øverst til høyre sitter målkongen selv og skuer utover sitt rike. Ole Jørgenvåg (24) er en spiss med ekte spisskvaliteter. Hurtig, sterk og med skarpe avslutningsferdigheter. Han ble dessverre skadd i fjor sommer, og NIF savnet han sårt gjennom høstsesongen. Han gleder seg til ny sesong, og Ole liker seg aller best når han er i flytsonen.

Nederst til venstre står Lalo Siwaily (24). Han kom tilbake til NIF i fjor høst og var en viktig bidragsyter i en høstsesong som var litt tøff for laget. Lalo har stort sett alltid spilt kant, og har akkurat den ferdighetsprofilen som skal til. Hurtig, driblesterk og uforutsigbar. En skikkelig håndfull 1v1 for enhver motstander i 4. divisjon.

Nederst i midten finner vi en av de aller yngste, som går inn i sin debutsesong i A-stallen. Oscar Ødegaard Sørensen (16) har fysiske forutsetninger som matcher de fleste fullvoksne individer, har en svært seriøs tilnærming til trening, og han elsker å lære om fotball. Oscar har så langt vist seg overlegen alle andre i Magnes kondisjonsøkter.

Nederst til høyre har vi en nykommer som har tatt Nesskogen med storm. Jakob Vaage Slåtto (20) er den eneste av disse seks som ikke har NIF som barndomsklubb. Han er opprinnelig Flint-gutt, men fant NIF-formatet forlokkende og hadde lyst til å være med. Veldig god fotballspiller, og ifølge Magne den eneste det ikke syns på når det er glatt på banen.