Folksom Færdercup: ENDELIG TILBAKE

Folksom Færdercup: ENDELIG TILBAKE

Endelig tilbake

Her kommer en gladnyhet fra Folksom Færdercup: ENDELIG TILBAKE ❣️⚽️

Vi er godt i gang med planlegging av cup første helgen i september. Ca 90 lag er allerede påmeldt, og vi føler vi er i rute med planleggingen.

Fredag var en stor dag for oss. Da hadde vi nemlig gleden av å signere tittelsponsor til vår cup. Veldig moro er det at Folksom (www.folksom.no) igjen ønsker å støtte og være en del av oss. Folksom Færdercup var en suksess fra dag èn. Covid satt en naturlig stopp for cupen i en lang periode, men nå er vi altså tilbake 😍

Litt om Folksom: «Folksom er en eiendomsutvikler med genuin entusiasme for by- og stedsutvikling. Vi investerer i prosjekter på sentrale knutepunkt med stort utviklingspotensial.

Vi ser nytt på områder og eiendommer, og utnytter arealene og markedet for å skape attraktive steder og møteplasser for lokalsamfunnet.

Vi har tro på verdiskapning gjennom godt vertskap, lokal tilstedeværelse, kunnskap, kreativitet og god forretningssans. Vi liker ekstra godt eiendommer, områder, nabolag og gateløp som ikke fungerer og mangler puls. Det trigger oss til å tenke annerledes!»

NIF er en arena med mye aktivitet, men som fortsatt har potensiale. Vi takker Folksom for at de bidrar til gode opplevelser i den lokale idretten og gleder oss til videre samarbeid! ⚽️❤️💚

Også i år er cupen for G/J6 til G/J12. Påmelding til cupen gjøres på https://faerdercup.cups.nu/