Månedens 5 kjappe med Aurora Haug Jelstad

Månedens 5 kjappe med Aurora Haug Jelstad

Aurora Haug Jelstad

Fortsatt god påske! Her kan du bli bedre kjent med Aurora Haug Jelstad som er ny leder for Tine Fotballskole.

  1. Hvor lenge har du spilt fotball, og hvilke lag har du spilt for?

Jeg er litt usikker på akkurat når jeg begynte, men det var sent. Jeg tror kanskje jeg var rundt 12 år. Det har blitt ish 16 år med noen avbrekk på håndballbanen istedenfor. Jeg har spilt for Nøtterøy, Tønsberg FK og Teie, nå Nøtterøy/Teie.
 

2. Hva er din motivasjon med tanke på å ta over ansvaret for Tine Fotballskole på Nøtterøy?

Motivasjonen for å ta del i Tine Fotballskole er todelt. Jeg har en utdannelse i idrett (har studert Idrett, ernæring og helse på Bakkenteigen) og det er sånn sett midt i blinken. I tillegg synes jeg Nøtterøy IF gjør mye bra hva gjelder gode tilbud for alle, organisering o.l. – men også at fotballskolen har vært en uke mange er veldig glad i og som er viktig for barn- og unge. Det blir litt å leve opp til etter Marthe kjenner jeg, men en utfordring er kult! Det er også spennende å komme litt på «innsiden» av en klubb og bruke mer tid på andre sider ved fotballen.

3. Hva er ditt beste minne fra tiden i Nøtterøy Fotball så langt?

Det er blitt mange etter hvert, og fremdeles skjer det veldig mye kult med det nye damelaget! Men en hel sesong jeg egentlig setter høyt var den siste jeg hadde i NIF før TFK hvor vi spilte 7’er. Jeg tror vi kun tapte én eller to kamper, og det etter å ha stabla sammen en gjeng jenter som ikke hadde rørt fotballsko på noen år.

4. Hva betyr fotball for deg?

Fotballen for meg er et fristed fra hverdagen hvor en liksom ikke tenker så mye. Jeg er også en av de irriterende folka som liker løping og elsker konkurranse, og begge deler får jeg mye av på damelaget.
 

5. Hva kunne du ønske at Nøtterøy Fotball investerte i / etablerte som et tilbud?

Jeg savner å spille cup – for det finnes det ikke mange av etter ungdomsfotballen. Så en voksencup hadde vært skikkelig gøy! Ellers er det et stort ja til gåfotball for demente. 

Vi gleder oss til vår, fotball og etterhvert Tine Fotballskole, og ønsker Aurora masse lykke til! Mer informasjon om fotballskolen + påmelding kommer til uken.