Månedens 5 kjappe med Marius Isaksen

Månedens 5 kjappe med Marius Isaksen

Portrettbilde Marius Isaksen

Marius Isaksen fra Murergutta, som er vår nye hovedsponsor, svarer på Månedens 5 kjappe i februar!

Vi har sendt 5 spørsmål til Marius Isaksen, daglig leder i Murergutta, og vi har fått 5 kjempefine svar tilbake. Det er så flott å se at fotball engasjerer og at det oppleves givende å støtte Nøtterøy fotball! Tusen, tusen takk!

1. Har du spilt fotball for NF selv? Hvor lenge har du vært tilknyttet klubben?

Jeg startet å spille fotball for gode gamle Tømmerholt IL da jeg var rundt 6 år, og spilte der frem til jeg var rundt 11 -12 år. Da vi flyttet til Nesbrygga begynte jeg på Nøtterøy og spilte der frem til jeg var rundt 14 -15 år. Tom Østli var treneren vår den gangen husker jeg!

I tenårene ble det mere spennende med jenter og fest, så fotballen ble litt nedprioritert en periode 😉. Opp igjennom årene har jeg spilt litt til og fra på litt forskjellige lag, og spiller nå på Teie Oldboys 7er. I tillegg er jeg en av flere trenere på gutter 12 laget til Nøtterøy, der min sønn spiller.

2. Hvorfor går Murergutta inn som hovedsponsor og spytter inn over kr. 50 000,- til klubben? 

Først og fremst fordi det går til en god sak, men også fordi jeg mener det er et veldig flott alternativ for markedsføring av bedriften.

3. Har du selv en favorittklubb (bortsett fra NF)? Og hvorfor akkurat denne klubben? 

Tottenham og Rosenborg er lagene i mitt hjerte. Tottenham var det fetteren min som fikk meg til å like og det var stort da Erik Thorstvedt også spilte der. Siden har det alltid vert dette laget i England for meg. Som Tottenham supporter har vi ikke vert bortskjemte med trofeer, i motsetning til nettopp Rosenborg. Rosenborg startet jeg å følge i sin storhetstid på slutten av 1990-tallet og gjennom 2000-tallet da de briljerte i Champions League år etter år.

Siden den gang har det blitt sånn. Nå i nyere tid med blandet følelser, men det er nettopp derfor fotball er så fantastisk. Masse følelser og lagene som du følger livet ut.

4. Hva betyr fotball for deg?

Fotball har alltid hatt en stor plass i livet mitt. Det er alle følelsene og spenningen rundt det som sikkert trigger mest. Livet er morsommere for den som er glad i fotball pleier jeg å si til kona, når jeg har okkupert TV `n i beste sendetid.

5. Hvilket tilbud skulle du ønske NF fikk på plass?

Et felt til med kunstgress. Innendørshall hadde selvfølgelig vert det største, men sikkert ikke realistisk i nær fremtid.