Månedens 5 kjappe med Torgeir Flåteteigen Birkeland

Månedens 5 kjappe med Torgeir Flåteteigen Birkeland

Torgeir F. Birkeland

Denne måneden har vi tatt en prat med Torgeir Flåteteigen Birkeland. I tillegg til jobben som administrerende direktør på Hotel Klubben i Tønsberg, er han trener for Gutter 12 hos oss. Her kan du lese mer om hva fotball betyr for ham.

  1. Hvor lenge har du vært med i Nøtterøy Fotball?

Jeg ble med i Nøtterøy som spiller i 2017, og spilte frem til pandemien begynte. I 2018 ble jeg også med som trener for 2012 årgangen (gutter).

2.      Hvordan får du med en krevende jobb som hotelldirektør tid til å være fotballtrener hos oss, og hvorfor prioriterer du å bruke fritiden din på dette?
Fotball har vært en stor del av meg hele livet, det å kunne bidra til at flere får oppleve gleden med fotball synes jeg er veldig hyggelig. Det å være så privilegert at jeg kan få være sammen med barna mine og deres venner på fritiden er også en stor drivkraft.

3.      Hva betyr fotball for deg?
Jeg har holdt på med fotball hele livet, og har vært så heldig og møtt masse hyggelige folk på veien. For meg er fotballen et fristed, men samtidig er det å være en del av et lag, oppleve felleskap, takle oppturer og nedturer og det å kunne nå mål sammen noe jeg liker veldig godt.

4.      Hva er ditt beste minne fra Nøtterøy Fotball?
Det aller hyggeligste er å se mine egne og andres barn glede seg til å gå på trening og kamp, og at de har det gøy sammen.

5.      Er det et tilbud du skulle ønske Nøtterøy Fotball hadde?
Vi er veldig heldige som er medlem av en klubb som har et helt fantastisk anlegg som mange misunner oss. Det er dyktige folk i styret som legger en stor innsats ned i at anlegget skal se bra ut, og at alle skal få et godt tilbud. Det sagt hadde det vært fantastisk med en hall en gang i fremtiden.

Tusen takk for inspirerende svar og fine ord om klubben og anlegget vårt, Torgeir!

ReplyForward