Månedens fem kjappe

Månedens fem kjappe

Portrettbilde av Vidar Eriksen

En uke etter seieren til G14 i B-finalen på Danacup, er det veldig naturlig å ta en prat med hovedtreneren til dette laget. Her er 5 kjappe med Vidar Eriksen.

1. Hvor lenge har du vært fotballtrener i Nøtterøy Fotball? 

Dette er andre periode jeg er fotballtrener i Nøtterøy fotball. Første periode var for gutter 2001-årgangen, og her var jeg med i trenerteamet 4 år. 

Nå i min andre periode for gutter 2009 har jeg vært med i trenerteamet siden 2017, så i cirka 7 år 🙂 

2. Hvorfor har du tatt på deg denne treneroppgaven? Hva gir det deg?

Hovedsakelig fordi mine barn spiller fotball, men også fordi det er en glede å se spillernes entusiasme og spilleglede. Det å se utviklingen fra de er små gutter som løper som maur i flokk etter ballen, til nå å være «små» fotballspillere med drømmer om en fotballkarriere når de blir store, gir meg en fantastisk glede. Det er både gøy og hyggelig å kunne være med å bidra for idretten. 

3. Hva er ditt/dine beste minne(r) fra tiden som trener i Nøtterøy Fotball så langt? 

Enkelt! Å vinne B-finalen i Danacup i år med G14, selv om jeg ikke selv var til stede.  

4. Hva betyr fotball for deg (altså fotball generelt, ikke bare relatert til Nøtterøy)? 

Jeg kan nok kalles en fotballidiot, ser vel det meste av fotball på TV. Er fra Fredrikstad, så jeg ser alle kampene til FFK (selvsagt!) på TV, samt de fleste Premier League-kampene. Jeg tar noen turer over fjorden for å se disse fotballkampene live også, så fotball betyr mye for meg. 

5. Hva kunne du ønske Nøtterøy Fotball investerte i / etablerte som et tilbud? 

Anlegget til NIF har blitt fantastisk og mer kommer, men det ville vært strålende om vi kunne fått en innendørsbane slik at treningstilbudet hadde blitt større på vinterstid.