Noen tanker om sponsing og støtte til fotballklubben vår fra sponsoransvarlig

Noen tanker om sponsing og støtte til fotballklubben vår fra sponsoransvarlig

Anniken B. Gunleiksrud: Å drive en fotballklubb krever mye frivillighet og dugnadsarbeid fra oss foreldre og foresatte.

For å lykkes og virkelig blomstre som klubb er vi også avhengig av forutsigbar og langvarig støtte fra næringslivet. Nøtterøy Fotball er heldig som har lojale sponsorer og støttespillere 🥰, men vi trenger flere for å opprettholde nåværende drift i tillegg til å realisere nye og spennende prosjekter 💸🧚‍♀️ NIF er en arena hvor barn, unge og voksne både kan utføre sin favorittsport og ha en trygg og god sosial ramme. Dette er verdier lokalsamfunnet trenger og jeg håper flere i lokalt næringsliv har mulighet til å bidra økonomisk her.

Den årlige støtten kan være alt fra kr. 500,- til kr. …… 💸💰Når jeg nå har fått et styreverv i lokal fotball, forventer jeg faktisk at lokalt næringsliv tar min utfordring, plukker opp hansken og ser hvor viktig deres bidrag er❣️Det burde virkelig ikke handle om at «sønnen / datteren min har sluttet på fotball, så da synes jeg ikke det er naturlig å støtte fotballklubben lenger» – i mitt hode blir det helt feil. Din støtte er kjempeviktig! En blomstrende idrettsklubb er svært attraktivt og kan faktisk være livsviktig for mange. Det handler om helse, sosial tilhørighet, fellesskap på kryss og tvers – jeg kan holde på…😅 Selv er jeg så heldig at jeg har en arbeidsgiver som har skjønt dette. CoreTrek støtter idrett på flere måter. Den nye nettsiden til Nøtterøy Fotball som kommer i juni har blitt kraftig sponset av dem blant annet – tusen, tusen takk 🙏

Så tenk på dette du som er eier av et firma og kanskje strever med å få spennende kandidater til å se mot Vestfold og bevege seg ut av Oslo-gryta: Din bedrift har også et ansvar for å gjøre din by attraktiv utover et stilig kontor, fancy kantine og OK lønn. Finn din arena som du ønsker å få til å blomstre og bidra så godt du kan❣️ Alle monner drar🙏 Dersom du ønsker å sponse Nøtterøy fotball er du velkommen til å ta kontakt med meg på tlf 92840750, eller via PM på Messenger 😊 På forhånd tusen, tusen takk❣️La oss sammen gjøre Nøtterøy Fotball til en knallbra arena for idrett, mestring, glede og samhold 💚❤️ En liten tribune med tak er på ønskelisten min blant annet ⚽️🤩