Tusen takk for innsatsen!

Tusen takk for innsatsen!

Grønn lue og skjerf og rød bøff og lue. Bilde

WOW for noen spinnville salgsdager vi har hatt! På en drøy uke har Nøtterøy fotball solgt merch for mer enn kr. 40 500,-!

Vi gleder oss vilt til vi mottar disse plaggene og kan se grønne skjerf og luer på kamp + deilig bøff og treningslue til spillerne våre på trening. 


En enorm respons

– Salget har gått over all forventning! Vi ønsket å teste om det kunne være liv laga med salg av supporterutstyr. Alle som har bestilt har også forhåndsbetalt slik at vi ikke risikerte et tapsprosjekt økonomisk, sier sponsoransvarlig Anniken B. Gunleiksrud. 


– Dette har funket som en kule, og dugnadsansvarlige har levert lister og betaling helt strålende. Det er kjempegøy at det faktisk er de yngste lagene som har solgt mest. Dette betyr at det gror godt og vi skaper en god ramme for dem som er relativt nye i klubben, fortsetter hun. 


Nå drømmer vi om nettbutikk!

Styret og sponsoransvarlig må bare takke og bukke/neie for innsatsen! Siden dette ble såpass vellykket drømmer vi nå om en liten nettbutikk. Vi drodler allerede rundt hvilke produkter som kan selges her: Hårstrikk? Handlenett? Caps? Nøkkelring? Lommebok? Sokker? – vi håper å få til noe her og teste i løpet av våren. 


Det er bare å følge med. Igjen takk for innsatsen!